Dato: Torsdag, den 10. April | Tid: 18:00 - 23:00
Slut dig til os på Restaurant Kaj for en eksklusiv vinsmagning i samarbejde med 🍷 Winemakers Dinner med Peter Work fra Ampelos Winery 🍇
Kom til en uforglemmelig aften på Restaurant Kaj d. 10. april, hvor vi præsenterer en 5-retters menu i samarbejde med Ampelos Winery.
🔹 Menu & Vine:
Snack: Saltet vaffel med stenbiderrogn og friskost, parret med Piquette 2021.
Forret: Tatar med store kartoffelchips og sennepscreme, serveret med Viognier Santa Barbara 2023.
Hovedret: Paneret torsk med nye små kartofler og gulerødder, serveret med Pinot Noir Santa Ynez Valley MAGNUM 2021 og Rho Pinot Noir 2020.
Ost: Rød løber med syre og honningbrød, akkompagneret af Grenache Delta 2021.
Dessert: Citrontærte med mokka is og revet lime.
🍾 Oplev en aften, hvor mad og vin smelter sammen i en perfekt harmoni.
🎟 Reservér dit bord nu og sikr din plads til denne enestående smagning!
Pris: 995,- pr. person