Loading Events

3-retters menu 395,-

vælg mellem

FORRETTER

  • LAKSETATAR – med peberfrugt escabeche, rygeostcreme og polenta chips
  • SVAMPETOAST – med stuvede svampe på ristet brioche
  • STEGT BRISLER – med kartoffel puré, rosenkål og syltet æble

HOVEDRETTER

  • RIBEYE STEAK – med rodfrugter, pommes frites og bearnaisesauce
  • STEGT PERLEHØNE – med kartoffel fondant og sauté med grønkål, tyttebær og æble. Serveret med peber-cognac sauce
  • STEGT KULMULE – med peperonata og fennikel salat

DESSERTER

  • ROSEN PANNA COTTA – med abrikoskompot og krystalliseret hvid chokolade
  • CHOKOLADE BROWNIE – med syltede brombær og vaniljeis
  • HVIDVINSPOCHERET PÆRE – med chokolade ganache, vaniljeis og brunet hvid chokolade

VINMENU 195,-

FORRET

  • GASCOGNE, DOMAINE GUILHEIM

HOVEDRET

  • NESPOLINO, PODERI DAL NESPOLI
  • PINOTNOIR, LACOUR DES DAMES, VIN DE PAYS D’OC

DESSERT

  • QUINTA DE LA ROSA, ROSÉ PORT

 

BESTIL BORD HER

Del denne begivenhed >>