Loading Events
This event has passed.

Restaurant Kaj er en del af dining week fra fredag d. 7 februar – 16 februar (d. 14 februar holder vi valentins aften se mere her).

DINING WEEK 2020 MENU

Book bord her

3 RETTER 215 kr.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. S. Pellegrino mineralvand

FORRET
Røget laks med rygeost, bagt tomat, malt jord, radiser, rogn og sprødt grønt***
HOVEDRET
Oksefilet med selleri, brændte løg, kartoffel, timian og portvins glace***
DESSERT
Chokolade brownie med syltede skovbær, vanilje is og hvid chokoladejord

 

VINMENU 

210,00 kr.

Chardonnay, Haystack, Journeys End, Sydafrika

***
Nespolino, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna, Italien

***
Quinta de la Rosa, 10 års tawny port, Portugal

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

 

VELKOMSTDRINK 

65,00 kr.
Festivalcocktailen er “Cucielo Cinque7” bestående af
Cucielo Bianco
&
San Pellegrino Tonic

 

Dining Week så dagens lys som Danmarks første restaurantfestival tilbage i 2011. Idéen bag Dining Week var at få danskerne ud at spise og samtidig hjælpe de københavnske restauratører til flere gæster i vinterferien – også kaldet uge 7 – som på daværende tidspunkt var mest stille uge på hele året i restaurationsbranchen.

Med et simpelt koncept om at samle en række restauranter, som alle tilbød en 3-retters menu til en fast pris uanset restaurant og tidspunkt, blev Dining Week med det samme en populær begivenhed. Faktisk er konceptet blevet så populært, at Dining Week år for år har trukket et større og større publikum til. Det betyder, at når der i dag bliver afholdt restaurantfestival i uge 7 spiser mere end 100.000 gæster med på de mere end 200 deltagende restauranter fordelt på over 50 byer i hele Danmark.

Dét har forvandlet uge 7 til årets mest travle for restauratørerne, som til hver Dining Week står skulder om skulder for at vise gæsterne deres håndværk og livsværk – og med et ønske om at holde liv i og dyrke den danske restaurantkultur.

For gæsterne er Dining Week en unik mulighed for at gå på opdagelse i de danske restauranter og få nogle gode madoplevelser, som de ellers ikke ville få til dagligt. Således er Dining Week blevet en folkekær tradition og en årligt tilbagevendende begivenhed, som de færreste vil gå glip af.