Loading Events

MENU

3 retter
250,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

FORRET
Svampetoast a’ la’ creme med friteret porre***
HOVEDRET
Braiserede svinekæber med mos, æble og tyttebær

***
DESSERT
Tarte tatin med vanilje créme

 

VEGETARMENU 

3 retter
250,00 kr.
+billetgebyr 26 kr.

FORRET
Svampetoast a’ la’ creme med friteret porre***
HOVEDRET
Bagt spidskål med nødder, parmesan og vinaigrette

***
DESSERT
Tarte tatin med vanilje créme

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.

 

VINMENU 

275,00 kr.

– 2020 Maison Louis Jadot Couvent des Jacobins Bourgogne Blanc, Frankrig

– 2019 Torre del Colle Montepulciano d´Abruzzo Riserva, Italien

– 2010 Æbleau, Æblehedvin, Skærsøgaard Vin, Danmark

Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af vinmenuer, dette kan ikke ændres efterfølgende.

 

VELKOMSTDRINK 

65,00 kr.
start din Dining Week middag med en G&T

Gin
&
San Pellegrino Tonic

Del denne begivenhed >>