
This event has passed.

Dinning Week
February 10 - February 19
MENU
3 RETTER 250 KR.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer
FORRET
Jordskokkesuppe med frisk æble, jordskokkechips og grøn olie***
HOVEDRET
Marineret oksecuvette med sauté af svampe og grønkål, pommes puré og rødvinsglace
Jordskokkesuppe med frisk æble, jordskokkechips og grøn olie***
HOVEDRET
Marineret oksecuvette med sauté af svampe og grønkål, pommes puré og rødvinsglace
***
DESSERT
Æbletrifli
VEGETARMENU 
3 RETTER 250 KR.
+billetgebyr 26 kr.
inkl. 750 ml. S.Pellegrino pr. to personer
FORRET
Jordskokkesuppe med frisk æble, jordskokkechips og grøn olie***
HOVEDRET
Grillet spidskål med sauté af svampe og grønkål og pommes puré
Jordskokkesuppe med frisk æble, jordskokkechips og grøn olie***
HOVEDRET
Grillet spidskål med sauté af svampe og grønkål og pommes puré
***
DESSERT
Æbletrifli
Ved køb af billetter vælges det ønskede antal af hver menu.
VELKOMSTDRINK 
65,00 kr.
start din Dining Week middag med en G&T
Gin
&
San Pellegrino Tonic