ONSDAGS FLÆSK // 149,- (Hver onsdag fra kl. 17:30)
Stegtflæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder
– Ekstra opfyldning // 45,-
–
SØNDAGS SPÆTTE // 215,- (Hver søndag fra kl. 17:30)
Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce
–
BURGER & ØL // 225,- (Alle dage kl. 12:00-16:00 & 17:30-21:00)
#RKAJ burger med karameliseret løg-bacon puré, syltet drueagurk, rødløg, estragon mayo, sprøde fritter med chili mayo. Vælg mellem følgende oste: Cheddar ost eller Gedeost + valgfri stor fadøl
–
3-RETTERS MENU // 445,- (Alle dage fra kl. 17:30)
GAZPACHO: Kold grøntsagssuppe med burrata og friske urter
HEL-GRILLET HAVBARS: Med kold urte kartoffelsalat og muslinge sauce
JORDBÆRKAGE: Med hyldeblomst consommé og vaniljeis
(Tilvalg Black Angus Ribeye som hovedret + //100,-)
ONSDAGS FLÆSK // 149,- (Hver onsdag fra kl. 17:30)
Stegtflæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder
– Ekstra opfyldning // 45,-
–
SØNDAGS SPÆTTE // 215,- (Hver søndag fra kl. 17:30)
Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce
–
BURGER & ØL // 225,- (Alle dage kl. 12:00-16:00 & 17:30-21:00)
#RKAJ burger med karameliseret løg-bacon puré, syltet drueagurk, rødløg, estragon mayo, sprøde fritter med chili mayo. Vælg mellem følgende oste: Cheddar ost eller Gedeost + valgfri stor fadøl
–
3-RETTERS MENU // 445,- (Alle dage fra kl. 17:30)
GAZPACHO: Kold grøntsagssuppe med burrata og friske urter
HEL-GRILLET HAVBARS: Med kold urte kartoffelsalat og muslinge sauce
JORDBÆRKAGE: Med hyldeblomst consommé og vaniljeis
(Tilvalg Black Angus Ribeye som hovedret + //100,-)
F Ø L G M E D
Hold dig opdateret og følg med i livet på kajen.