ONSDAGS FLÆSK // 149,- (Hver onsdag fra kl. 17:30)

Stegtflæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder

– Ekstra opfyldning // 45,-

SØNDAGS SPÆTTE // 215,- (Hver søndag fra kl. 17:30)

Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce

BURGER & ØL // 225,- (Alle dage kl. 12:00-16:00 & 17:30-21:00)

#RKAJ burger med karameliseret løg-bacon puré, syltet drueagurk, rødløg, estragon mayo, sprøde fritter med chili mayo. Vælg mellem følgende oste: Cheddar ost eller Gedeost + valgfri stor fadøl

3-RETTERS MENU // 445,- (Alle dage fra kl. 17:30)

GAZPACHO: Kold grøntsagssuppe med burrata og friske urter

HEL-GRILLET HAVBARS: Med kold urte kartoffelsalat og muslinge sauce

JORDBÆRKAGE: Med hyldeblomst consommé og vaniljeis

(Tilvalg Black Angus Ribeye som hovedret + //100,-)

Book bord

ONSDAGS FLÆSK // 149,- (Hver onsdag fra kl. 17:30)

Stegtflæsk med kartofler, persillesovs og rødbeder

– Ekstra opfyldning // 45,-

SØNDAGS SPÆTTE // 215,- (Hver søndag fra kl. 17:30)

Helstegt rødspætte med kartofler og persillesauce

BURGER & ØL // 225,- (Alle dage kl. 12:00-16:00 & 17:30-21:00)

#RKAJ burger med karameliseret løg-bacon puré, syltet drueagurk, rødløg, estragon mayo, sprøde fritter med chili mayo. Vælg mellem følgende oste: Cheddar ost eller Gedeost + valgfri stor fadøl

3-RETTERS MENU // 445,- (Alle dage fra kl. 17:30)

GAZPACHO: Kold grøntsagssuppe med burrata og friske urter

HEL-GRILLET HAVBARS: Med kold urte kartoffelsalat og muslinge sauce

JORDBÆRKAGE: Med hyldeblomst consommé og vaniljeis

(Tilvalg Black Angus Ribeye som hovedret + //100,-)

F Ø L G  M E D
Hold dig opdateret og følg med i livet på kajen.