UGENS MATROS RET // 149,- inkl. lille øl eller vin
Serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30
Uge 49 Medister med grønlangkål, brunede og hvide kartofler
Uge 50 Frikadeller med rødkål, brun sovs og kartofler
Uge 51 Ribbensteg med rødkål, brun sovs og kartofler
Uge 52 Forloren hare med surt og kartofler
Uge 4 Biksemad med rødbeder og spejlæg
Uge 5 Boller i karry med chutney
Uge 6 Stegt flæsk med persillesovs, surt og kartofler
Uge 7 DINING WEEK
Uge 8 Kylling Danoise
Uge 9 Brændende kærlighed
Uge 10 Skipperlabskovs
Uge 11 Chili con carne med hjemmebagt brød
Uge 12 Herregårdsbøf med ærter, pommes frites og bearnaise sauce
UGENS MATROS RET // 149,- inkl. lille øl eller vin
Serveres tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 17.30
Uge 49 Medister med grønlangkål, brunede og hvide kartofler
Uge 50 Frikadeller med rødkål, brun sovs og kartofler
Uge 51 Ribbensteg med rødkål, brun sovs og kartofler
Uge 52 Forloren hare med surt og kartofler
Uge 4 Biksemad med rødbeder og spejlæg
Uge 5 Boller i karry med chutney
Uge 6 Stegt flæsk med persillesovs, surt og kartofler
Uge 7 DINING WEEK
Uge 8 Kylling Danoise
Uge 9 Brændende kærlighed
Uge 10 Skipperlabskovs
Uge 11 Chili con carne med hjemmebagt brød
Uge 12 Herregårdsbøf med ærter, pommes frites og bearnaise sauce
F Ø L G M E D
Hold dig opdateret og følg med i livet på kajen.